Hirdetés

ruhafogas.lap.hu / Vállfa

Vállfa

Láttam már drótból hajlított ékszereket, de még vállfát nem. Ennek az ötletnek megalkotója egy amerikai lány, aki az etsy oldalán reklámozza kézzel készített remekműveit.

Fekete és fehér szint tartunk. Méretei: hossza-47cm, magassága-21cm. Egyéb megnevezése: fogas.

Átlátszó, fehérnemű, gyerek, öltöny, zakó és blézer vállfák. Csíptetős, nadrág és szoknyavállfák. Ing, Top, Póló vállfák.

Cégünk műanyag vállfák gyártásával foglalkozik. Minőséget a legjobb áron! Ez a vállalkozásunk két alapelve, mely alapelveket évek óta elégedett ügyfeleink is visszaigazolnak. Működésünk során legfontosabb szempontnak tartottuk, hogy termékeink minősége nem jó, hanem kiváló minősítést kaphasson, a vevő mindenkor elégedett legyen a minőségen túl a kiszolgálással, a szállítási határidő betartásával.

Az öltözők elengedhetetlen kellékei a vállfák, illetve ruhaakasztók. Cégünk különböző méretű és felszereltségű, ruhák tárolására alkalmas kellékeket forgalmaz melyeket közösségi használatra-, nagy igénybevételre terveztek és előnyük mindemellett a variálhatóság.

Fa ruhafogas, 34 cm, Pillangó.

Egyszerű és gazdaságos megoldás.

Vállfákra szükség van. Egy üzletben, ahol ruhákat, sálakat, egyéb divatcikkeket árusítanak, akár különböző típusokra is. Vállfakínálatunk e széles igények kielégítésére is készen áll.

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Vállfa
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés